Oli kesä tai talvi, naiset sekoittavat miesten päät. Sen takia tarvitaan työkaluja ja ohjeita kyseisten olentojen kanssa toimimiseen. Syksyllä moni uros kaipaa halikaveria. Siksi nyt on aika olla erityisen tarkkana, ettet vahingossa niele mentaalista e-pilleriä samalla.

Terapeuttidilemmasta puhuttiin jo viime postauksessa. Siihen, et halua joutua. Vältät epämieluisan ilmiön tarkkailemalla seuraavia merkkejä: Kohtuuton negatiivisuuden jatkuva purkautuminen, pessimismi ja vaikutelma siitä, että nainen kaipaa sinun tukeasi, ohjeita, resursseja tai läsnäoloasi, ongelmiinsa vedoten.

Naisen lahjomista ei myöskään ole syytä aloittaa. Se tarkoittaa vain, että uskot oman itsesi riittämättömyyteen ja luulet tarvitsevasi ulkoisia onnen lähteitä. Joskus PIENI lahja on paikallaan ja toimii sopivana huomionosoituksena. Esim. Goodio suklaalevy tuliaisena ilahduttaa lähes tytön kuin tytön.

Itsensäkehittämisen ja itsestäänhuolehtimisen päättyminen on myös monesti lopputulos hyvän halikaverin löytämisestä, koska koet olevasi jo täydellinen jollekin ja toisaalta nyt sinun ei tarvitse välttämättä kohdata tyhjyyden tunteita tai tylsyyden hetkiä. Saatat myös kuvitella, että sinun ei tarvitse huolehtia itsestäsi, koska olet jo onnistunut tekemään "pysyvän vaikutuksen". Jos esimerkiksi alat lihoamaan tai muutut ihmisperseeksi saattaa suhteesi halikaveriin olla nopeammin ohi kuin arvaatkaan.

Myös jatkuva viestittely, sähköinen kommunikointi ja muu mentaalinen masturbaatio saattaa viedä jatkuvasti huomiosi muista tärkeistä asioista ja ihmisistä. Tämänkin sudenkuopan haluat välttää mikäli mielit viettää laadukasta aikaa myös jatkossa. Erossa halikaverista vietetty aika ei tulisi terveessä tilanteessa olla vain seuraavan tapaamisen odottelua.

Oli halikaveri tyttöystävä tai jotain vähemmän "virallista" ei päivittäinen yhteydenpito kirjoittajan mielestä ole välttämätöntä tai edes toivottavaa. Jatkuva yhteydenpito tekee helposti ihmissuhteesta korostetun tärkeän, joka on illuusio. 

Näillä kriteereillä valitset hyvän halikaverin:

Hyvä halikaveri tarjoaa hyvää fiilistä ja ottaa vastuun itsestään. Halikaveri ei yritä omistaa sinua. Halikaveri ymmärtää, että tapaamisenne ei perustu tarvitsemiseen vaan iloon. Ei velvollisuuteen vaan vapaaseen valintaan. Toistuvaan valintaan yhdessäolosta. Näintoimitaan-blogistin näkemyksen mukaan myös ulkonäkö on varsin tärkeä seikka kumppaninvalinnassa. On tärkeää, että pidät naisesta myös visuaalisesti. Siinä ei ole mitään moraalitonta vaan sama valinta on toiminut aina ja niin tulee todennäköisesti tapahtumaan myös vuonna 3000.