Heräät aamulla. Alat tekemään ensimmäisenä aamudouppiasi. Moni käärii tupakan, toiset valmistaa pannulisen kahvia, osa tekee teetä. Jos se piristää tai rauhoittaa sinua, eikä se ole ruokaa voidaan sitä huoletta kutsua doupiksi.

Lounaan jälkeen on saatava seuraava douppifiksi, jotta pysyt virkeänä myös loppupäivän.

Jossain välissä nautitaan myös iltapäivähuumeet.

Rauhoitat ja piristät itseäsi koko ajan näillä psykoaktiivisilla substansseilla. Olet itse itsesi lääkäri ja sanot tietäväsi rajasi.

Joka päivä sanot itsellesi, että nyt vaan sattuu olemaan tarve pienelle "piristys- tai rauhoitusruiskeelle". Seuraavana aamuna sama toistuu. Olet väsynyt noustuasi sängystä. Eihän siinä muu auta kuin ottaa vähän piristettä.

Punaiset silmät ja isot silmäpussit kertoo karua kieltään kehosi todellisesta tilasta. Viimeyönä aivosi ei ole päässeet syvän unen tilaan, koska hermostossa juoksi vaikuttavia aineita, jotka ovat saaneet unesta vastaavan hormonijärjestelmän sekaisin. Myös suolistosi toiminta on mahdollisesti oikkuileva.

Huomaat optimoivasi elämää piristeiden avulla. Viikonloppusin et halua tuhlata vapaa-aikaasi nukkumiseen vaan vetelet piristeitä. Uni on välttämätön paha. Et ole nähnyt unia ehkä päiviin, viikkoihin tai jopa vuosiin. Ajattelet, että on normaalia olla väsynyt. "Kaikilla meillä on paheemme" on tuttu lausahdus. Kaikkihan juovat kahvia. Uskot, että jos enemmistö tekee jotain tarkoittaa, että se on hyväksi sinulle tai edes lähellä sitä.

Päivän suosikkihetkesi on se hetki kun saat rentoutua rakkaan douppisi ääressä. Mukanasi alkaa kulkea vaikuttavia aineita ja niiden käyttöön tarkoitettuja välineitä minne ikinä menetkin. Mahdollisten douppien saatavuus takaa sinulle turvallisuuden tunteen. Niiden puute saa sinut epäilemään selviätkö tulevista haasteista.

Myös käyttämäsi substanssin käyttömäärät ovat tasaisesti kasvussa. Välillä pitää ehkä niin sanotusti "rajoittaa" ja saada toleranssia alas. Tiedät itsekin käyttäväsi liikaa. Teet päätöksen kohtuukäytöstä ja tietystä annosmäärästä päivää kohden. Se ei useimmiten onnistu. Päädyt kuitenkin ottamaan aamufiksin lisäksi iltapäivä fiksin. Aamulla olet päättänyt juoda vain yhden kupin. Päädyt ostamaan itsellesi isomman mukin.

Et ole huolissasi, koska ympärillä olevat ihmiset hyväksyvät kaiken. 

Tästä kaikesta tunnistat, että hyvästä rengistä on tullut isäntä. Douppi on saanut otteen. Olet lähestymässä ihmisperseyden tilaa, koska olet tehnyt vaihtokauppaa itse Saatanan kanssa. Olet vaihtanut tasapainon ja terveyden douppiin - hetkelliseen helpotukseen, joka ei vapauta sinua koskaan ongelmistasi joista suurin osa on rakkaan huumeesi aiheuttamia.

Jos et usko, että douppi on saanut otteeen. Ole kolme päivää ilman. Jos se oli helppoa, ota kolme päivää lisää. Näin Tammikuussahan menee vaikka loppukuukausi ilman. Ihan vain testiksi. Jos se ei ole helppoa ja haluat fiksin, ota fiksi. En tule tuomitsemaan sinua. Olet askeleen lähempänä rehellisyyttä itsellesi ja askeleen kauempana itsekusetuksesta.

Doupinmakuista Tammikuuta. 

P.s. Kaamosmasennus on vain tekosyy.

-Tyler-