Ruokailuun liittyy monta asiaa jotka jokaisen pitää tietää. Tässä artikkelissa kerromme niistä.

Siispä näin toimitaan:

1. Hanki kunnollisia raaka-aineita. Jätä viljat kauppaan ja sijoita rasvoihin ja proteiiniin. Käytä seuraavia elintarvikkeita: Voi, oliiviöljy, MCT-öljy, kookosöljy, avocadot, vihanneksia, salaattitarpeet, oliiveja, munia, riista tai vähintään luomulaatuinen liha, suomalaiset marjat, siemenet ja pähkinät (muista liottaa). Kaupassa käyttäytyminen tietysti herrasmiestyylillä ja raaka-aineiden laadusta kysytään tarvittaessa myyjältä. Leipähylly ja jauhohylly ohitetaan vilkaisematta. Tee samoin myös maitohyllylle. Kaupassa ei käytetä aikaa ikinä puolta tuntia pidempään. Sitä pidempi altistus saattaa johtaa aivovaurioon. Asioi kaupassa klo 16.00-18.00 ulkopuolella, varsinkaan perjantaina. Et halua joutua rahvaiden sekaan jonottamaan.

2. Pese kädet kunnolla.

3. Jos kokkaat seurassa delegoi eri tehtäviä laiskoille hippikavereillesi.

4. Käytä vain teräviä veitsiä. Jokaisesta keittiöstä tulisi löytyä veitsenteroitin.

5. Pilko ja kypsennä vihannekset ja liha runsaassa rasvassa. Ruoka on valmis. Lisää raffinoimaton laatusuola. Ruoka syödään aina vähintääkin kunnon luomuvoilohkareen kanssa. Rehti testoäijä marinoi ruokansa vielä laadukkaalla neitsytoliiviöljyllä.

6. Syö rauhassa ja pureskele hyvin. Syö vatsasi täyteen.

7. Ruokapöydässä toimitaan näin: Aivastaminen ja yskiminen tapahtuu hihaan. Ruuan kanssa ei lirpitä vettä lasia enempää (et halua laimentaa vatsahappojasi ja hidastaa ruuan sulamista). Mahdollisia kotieläimiä ei ruokita pöydästä. Muissa asioissa talon isäntä määrittää etiketin.

8. Huumeet (nautintoaineet) nautitaan vasta ruokailun jälkeen. Ei sitä ennen.

9. Tiskit hoidetaan välittömästi ruokailun jälkeen.

10. Tee muutama sarja jotakin seuraavista harjoituksista: Kyykky, punnerrus, leuanveto, dipit, lankku. Näin ruoka menee oikeisiin paikkoihin.

11. Jatka muuta toimintaa! Olosi pitäisi olla nyt virkistynyt.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ruuasta. Näillä ohjeilla voit paremmin ja vahvistut!